Web en mobile


Producten en diensten van Aenova

Aenova is ontwikkelaar en leverancier van TimEnterprise. Dit is een uitgebreid softwarepakket wat organisaties helpt bij het slim en effectief plannen en sturen van arbeidstijd. Ook levert Aenova TotalMobile: een app platform wat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat.

Aenova gelooft dat het sturen op resultaat succesvol samengaat met de vrijheid die medewerkers van nu vragen. Met haar software schept ze orde in de chaotisch omgeving van flexibel en mobiel werken. Zo versterken organisaties hun marktpositie en zijn medewerkers gelukkiger en productiever.

Software voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd

Product: Bedrijfssoftware.

Met TimEnterprise hebben managers en medewerkers grip op arbeidstijd en kosten. Tim is krachtige en slimme software voor het plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. Niet voor niets werkt 42% van de lokale overheden al productiever met Tim. U kunt uren registreren, aan- en afwezigheid van medewerkers bijhouden en onkosten declareren. Ook kunt u budgetten verdelen en bewaken, project- en capaciteitsplanningen maken en kostprijzen berekenen. Voor het managen van flexibel werken is Tim de perfecte oplossing. In Tim legt u de afspraken hierover vast. Zo kan de medewerker - binnen de grenzen - zelf bepalen waar en wanneer hij werkt. Dat maakt hem productiever en gelukkiger. Want sturen op prestaties is veel effectiever dan sturen op aanwezigheid. Met Tim kunt u de nieuwe vrijheid van medewerkers sturen.

Ontsluiten van backoffice systemen via een app platform

Product: Software ontwikkeling, Web en Mobile.

TotalMobile is een app platform wat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werken voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, effici├źnter en leuker. TotalMobile heeft heel bewust de eindgebruiker centraal gezet bij het ontwikkelen van de app. Zo is het niet alleen een zeer functionele app, maar heeft het ook een heel prettige gebruikservaring.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Aenova

Contact gegevens

Scheepmakerij 12
2628 AA Delft
015 - 213 61 44
https://www.aenova.nl

Tags: applicatie, software