Web en mobile


Producten en diensten van Insyde

Insyde Webdesign ontwerpt en bouwt sinds 1999 online platforms, websites en online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties. Op basis van ons custom CMS – de Webmagiër – hebben wij al meer dan 300 projecten voor zeer uiteenlopende klanten gerealiseerd.

Wij geloven in de kracht van een goede relatie met onze klanten. Met de continu groeiende mogelijkheden van het internet veranderen ook de wensen van bezoekers. In goede samenspraak met onze klanten geven we strategische invulling aan deze wensen en mogelijkheden.

Heb je een idee voor een nieuw platform? Wil jij jezelf online onderscheiden van de concurrentie? Kom langs voor een kop koffie en we bespreken de mogelijkheden!

Maatwerk webdesign

Met ons custom CMS – de Webmagiër – als basis, ontwikkelen wij online platforms, websites en andere online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Onze Google Qualified professionals analyseren jouw website en die van je concurrenten, adviseren je over verbeterpunten, ondersteunen je in het doorvoeren hiervan en monitoren de invloed van deze aanpassingen.

E-learning en online quiz creation

Met onze online quiz creator maak je in een handomdraai een leuke, leerzame quiz, assessment of examen. Je nodigt eenvoudig vrienden, collega’s en leerlingen uit om deel te nemen. Met een pro-account heb je toegang tot resultaten, statistieken en contactgegevens. Wil je een eigen quiz? Dan maken we deze voor je op maat.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Insyde.

Contactgegevens

Phoenixstraat 60
2611 AM Delft
Tel. 015 - 256 82 62
https://www.insyde.nl

Tags: cms, e-learning, gamification, maatwerksoftware, sea, seo advies, zoekmachineoptimalisatie