Web en mobile


Producten en diensten van Content Power

Websites

Elke website die wij opleveren moet overzichtelijk zijn voor de gebruiker. Maar ook inzichtelijk voor Google om de website goed vindbaar te maken. Tegelijkertijd houden wij nu al rekening met uw toekomstige wensen. De website zoals wij die opleveren zal namelijk misschien over een jaar of twee jaar niet helemaal meer voldoen. Uw bedrijf of organisatie groeit, uw website groeit mee. Zonder enorme investeringen.

Content Management Systeem

Zo simpel als de website is voor de gebruiker, zo simpel is ons CMS voor de beheerders. Veel functionaliteit betekent niet een enorm complex systeem. Het gebruik van ons CMS is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het toont u niet meer opties dan u nodig heeft.

Deze eenvoud in gebruik staat echter de schaalbaarheid niet in de weg. Als uw website groeit, groeien de beheermogelijkheden mee.

Koppelingen

Het moeten knippen en plakken van teksten van het ene programma naar het andere kan de productiviteit aardig in de weg staan. Daarom kijken we graag met u hoe wij ons CMS het best kunnen integreren met uw huidige software. Zodat de mail automatisch verwerkt wordt, de rapporten automatisch gegenereerd worden en u zich bezig kan houden met wat voor u belangrijk is.

Diensten

Een project bestaat uit meer dan alleen het opleveren van een website.

Een goed advies aan het begin van het project verzekert u ervan dat u uiteindelijk het product krijgt dat aansluit op uw wensen.

  • Een goede begeleiding gedurende het project betekent dat u controle houdt over het proces.
  • Service na afronding van het proces betekent dat u ook het optimale uit uw website kan halen.
  • En doorontwikkeling betekent dat uw website altijd up-to-date is, ook na de oplevering.

Voor Content Power zijn diensten dan ook net zo belangrijk als producten.

Online procesautomatisering

Veel online processen zoals inschrijvingen, aanvragen, in- en verkoop kunnen met behulp van workflowmanagement geautomatiseerd worden. Wij brengen eerst de bestaande processen en rollen in beeld, tot de volledige workflow helder is. Met een frisse blik bekijken wij waar efficiëntie te behalen valt, maar ook waar de menselijke rol juist waarde toevoegt in het proces. Wij voeren vervolgens de workflow in het systeem in en automatiseren de online processen. Dat verhoogt de efficiëntie binnen de organisatie, en verbetert ook de kwaliteit en beleving van uw diensten.

Integratie en koppeling van de website met andere systemen

Organisaties bewaren gegevens vaak verspreid in diverse systemen. Dat varieert van Excel-sheets, CRM's, databases tot administratiepakketten of op maat gemaakte systemen voor projectbeheer. Een systeem kan waardevolle gegevens bevatten, waarvan sommige gegevens nuttig kunnen zijn om actueel op de website te tonen, of waarbij informatie die op de website is ontvangen (bijv. uit formulieren, of online bestellingen) idealerwijs teruggekoppeld wordt naar deze systemen.

Bij elke systeem gaan wij, soms in overleg met de leverancier, op zoek naar een manier om gegevens uit te wisselen met de website. Nadat de koppeling is gerealiseerd, leveren wij ook onderhoud en ondersteuning in het dagelijks gebruik. Zo blijft de toegevoegde waarde gegarandeerd.

Platform voor promotie- en marketingwebsites

Content Power levert een kant en klaar systeem voor het opzetten en beheren van promotie-, marketing- en evenementwebsites. In dit platform kunnen websites eenvoudig worden ontworpen en beheerd. Het platform bevat standaard templates voor de beginnende gebruiker en volledig ontwerpvrijheid voor de ervaren webdesigner. Dit geeft organisaties en marketingafdelingen de mogelijkheid om snel te schakelen en tegelijkertijd de professionele uitstraling te realiseren die past bij de boodschap.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Content Power.

Contactgegevens

Sir Winston Churchilllaan 299
2288 DC Rijswijk
015-2148308
https://www.contentpower.nl

Tags: cms, crm, webmarketing, websites, workflow management