Web en mobile


Producten en diensten van Firelay

Firelay is gespecialiseerd in Liferay en hosting: Krijg het meeste uit de portals voor businesses en developers. Firelay is de eerste en enige gecertificeerde Liferay Hosting ServicePartner in Europa. Wij geloven in de Liferay portal als een product, de mogelijkheden en als de toekomst voor portals. Onze geschiedenis heeft ons geleerd dat het veel tijd en geld kost om de expertise te verkrijgen om een goede en veilige Liferay Portal op te zetten die het altijd doet. Wij focussen geheel op de Liferay Portal, omdat wij geloven dat dit de enige manier is om de skills te beheersen. Zo kunnen wij de de beste Liferay hosting leveren en onze klanten de beste oplossingen en services te geven.

Wie zijn wij?

Firelay werkt met een team van professionals die houden van uitdaging. Wij houden van Open Source dingen met een API die geheel op het web zit en praat “nerdy” met een community van gelijkgestemde mensen van over de hele wereld.

Onze uitdaging

Wat meestal is weggestopt op de achtergrond, maar nog steeds erg noodzakelijk is, is bij ons altijd op de voorgrond en waar we ook goed in zijn: Liferay managed hosting. Wij ontwarren een steeds evaluerende puzzel zodat het makkelijk lijkt voor onze klanten. Liferay managed hosting voor goede, vlotte en veilige Liferay portals toegankelijk gemaakt voor onze klanten is ons continue uitdaging 24x7x365.

Managed Hosting

Firelay is de eerste en enige gecertificeerde Liferay Hosting Service Partner in Europa. Wij geloven in de Liferay portal als een product, de mogelijkheden en als de toekomst voor portals. Onze geschiedenis heeft ons geleerd dat het veel tijd en geld kost om de expertise te verkrijgen om een goede en veilige Liferay Portal op te zetten die het altijd doet.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Firelay.

Contactgegevens

Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
Tel. 085 - 007 0245
https://www.firelay.com/

Tags: cloud computing, managed hosting, open source, paas, saas