Web en mobile


Producten en diensten van Offroad Apps & Things

Wij bouwen intuïtieve maatwerk apps die op een veilige manier sensoren, data-analyse en cloud opslag benutten voor het ondersteunen van handelingen in stress-situaties in o.a. de domeinen Defensie, Brandweer en Politie. Denk aan: Is het hier veilig? Waar moet ik nu heen? Wat moet ik nu doen?

Maatwerk Apps voor Internet of Things toepassingen voor stressvolle handelingen

Wij bouwen apps op maat voor bedrijven die op veilige wijze sensoren, data-analyse en cloud opslag willen benutten voor handelingen in stress-situaties. Hierbij maken we gebruik van ons zelf ontwikkelde multiplatform Sensor Framework (eenvoudig koppelen van sensoren). Door te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gebruiker mbv rapid prototyping met o.a. mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi, zorgen we ervoor dat de apps op intuïtieve wijze aansluiten bij de stressvolle handelingen. De domeinen waar we ons met name op richten: defensie, brandweer, politie.

Workshops en brainstorms over het benutten van Internet of Things voor stressvolle handelingen

Wij begeleiden bedrijven die te maken hebben met handelingen in stress-situaties bij het benutten van Internet of Things technologie. In de vorm van workshops om kennis te maken met IoT en de mogelijkheden voor hun sector. En in de vorm van brainstorms om op maat IoT oplossingen te bedenken. De domeinen waar we ons met name op richten: defensie, brandweer, politie.

Software voor het ontwikkelen van Internet of Things toepassingen voor stressvolle handelingen

Met ons Sensor Framework worden willekeurige sensoren op eenvoudige wijze gekoppeld aan een mobiele app. Deze software werkt met zowel de sensoren uit de smartphone of tablet zelf, als met draadloze passieve sensoren en sensoren die gekoppeld worden door middel van mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Offroad Apps & Things.

Contactgegevens

Verwersdijk 101
2611 NG Delft
Tel. 06 - 24 65 46 29 / 06 - 24 21 77 13
https://offroadappsandthings.com

Tags: IoT, android, applicatie, bedrijfssoftware, cloud, consultancy, data-analyse, interaction design, ios, opleiding, sensoren, software ontwikkeling, web en mobile, windows phone, workshop