Web en mobile


Producten en diensten van CrosslineMedia

Websites, Hosting, Training, Support, SEO

CrosslineMedia bouwt al bijna 10 jaar websites in Joomla! en WordPress, net wat de klant graag wil. Wij bouwen niet alleen reguliere websites, wij bouwen ook webportals. Een webportal is meer dan een gewone website. Voor een webportal bouwt CrosslineMedia doorgaans 1 of meer extra Joomla!-componenten om aan de wensen van de opdrachtgever te kunnen voldoen.

Joomla!, voor krachtige websites

CrosslineMedia is een Certified Joomla! Administrator. Wij beschikken dus over een grondige kennis van het Joomla-platform. Daarom bouwen wij veel websites in Joomla én bouwen eigen maatwerkcomponenten in Joomla, geheel volgens de codevoorschriften van Joomla. CrosslineMedia heeft in Joomla o.a. het RGGS-platform en een Voetbalpool gebouwd.

WordPress: WP-Go!

Al geruime tijd bouwt CrosslineMedia websites met WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld en vrijwel iedereen kan ermee werken. WordPress is leuk! Zie onze speciale website WP-Go! (https://www.wp-go.nl)

SEO: zoekmachine-optimalisatie

CrosslineMedia heeft meerdere trainingen gevolgd op het gebied van SEO, de zoekmachine-optimalisatie voor de Google zoekmachines. Voor SEO is een technisch goede inrichting van de websites belangrijk naast goede content. Laat CrosslineMedia uw website beoordelen en op het gebied van SEO verbeteren.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van CrosslineMedia.

Contactgegevens

Bert Mastenbroek
06 - 23 92 95 75
https://www.crosslinemedia.nl


De website van ICT-Kring Delft is gebouwd door CrosslineMedia, sterk in Sites en SEO

Tags: hosting, joomla!, websites, wordpress