Web en mobile


Producten en diensten van Mesman Communicatie en Advies

Mesman Communicatie en Advies is een full service communicatiebureau in Delft.

Op ICT-gebied leveren wij responsive WordPress websites op maat, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens verzorgen wij de hosting en het content management. We zijn bedreven in het optimaliseren van oudere websites voor gebruik op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. We schrijven wervende teksten voor klanten. Eigenaar Max Mesman is van huis uit redacteur en journalist.

‘Zoekt u een totaaloplossing voor uw (digitale) communicatie met uw klanten? Bij Mesman Communicatie en Advies vindt u alles onder één dak. Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven.’

Optimaliseren van bestaande (verouderde) websites

Grote schoonmaak van bestaande content en uitstraling, geschikt maken van de website voor mobiel internet, smartphone en tablets.

Nieuwe responsive WordPress website

Nieuwbouw website op basis van huisstijl, eventueel vernieuwen huisstijl, design en content management (eventueel in combinatie met drukwerk in dezelfde huisstijl, zoals folders, flyers, visitekaartjes).

Advies digitale communicatie

Advies over/uitvoering van de digitale presentatie van uw bedrijf, zoals uw website, social media, zoekmachineoptimalisatie, het voeren van campagnes en e-mail marketing.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Mesman Communicatie en Advies.

Contactgegevens

Vlinderweg 2
2623 AX Delft
Tel. 085 – 04 40 345
http://www.mesmancom.nl

Tags: marketing, webmarketing, webredactie, websites