Software ontwikkeling


Producten en diensten van Zorg op Orde BV

Wij ondersteunen huisartsen, met innovatieve diensten en softwaretools. Er wordt steeds meer van huisartsen gevraagd en verwacht. Ons team is nauw verbonden met diverse huisartsenpraktijken en haar betrokken medewerkers. Voor ons is alles erop gericht om zorgverleners te ondersteunen zodat zij de juiste zorg aan de patiënt kunnen blijven geven.

Wij geloven dat het de patiëntenzorg ten goede komt wanneer de huisarts de beschikking heeft over een innovatieve set van tools die het werk op de praktijk optimaal ondersteunt. Wij hebben ruime ervaring met het op orde krijgen, en houden, van verschillende huisartsensystemen. Hiervoor is speciale software ontwikkeld die tijd en geld bespaart en grip geeft op de werkzaamheden.

Medewerkers van Zorg op Orde werken al ruim tien jaar voor diverse (eerstelijns) zorgorganisaties. Ons team draagt ieder kwartaal zorg voor de rapportage en declaratie over circa 400.000 patiënten. Voor de ontwikkeling van onze software ontvangen wij subsidie van de Nederlandse overheid, vanwege onze bijdrage aan innovatie in de gezondheidszorg. De producten en diensten zijn veelal in opdracht van, of in nauwe samenwerking met, huisartsen en eerstelijns zorgorganisaties ontwikkeld.

Software

Dienst: Software ontwikkeling, Bedrijfssoftware.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Zorg op Orde BV.

Contactgegevens

Lange Geer 4
2611 PV Delft
06 - 18 34 39 66
https://www.zorgoporde.nl

Tags: bedrijfssoftware, huisartsen, software, software ontwikkeling, zorg