Software ontwikkeling


Producten en diensten van Kjerner

Kjerner is een Delfts bedrijf met wereldwijde ambitie. Wij bewijzen dat software projecten geen frustratie hoeven te zijn.

Wij helpen bedrijven hun bedrijfsprocessen significant te verbeteren.

Om bijvoorbeeld als bedrijf in de maakindustrie je verliezen en bottlenecks onder controle te houden, om planning van accurate en up-to-date informatie te voorzien, moet al je data samenkomen. Noch Excel, noch enterprise ERP systemen zijn hiervoor het antwoord, je hebt een oplossing nodig die beiden omvat.

Wij hebben de middelen en kennis om dat voor elkaar te krijgen. Kjerner software houdt alles bij, wordt het brein achter alle kostenberekeningen en planning. Automatiseer elk niveau van datacollectie en rapportage met Kjerner.

Zo hebben wij bijvoorbeeld bij Tata Steel met een supply chain oplossing de voorraad met 50% weten te reduceren en tegelijkertijd een de leverbetrouwbaarheid kunnen verbeteren van 85 naar 97%. Dit kunnen wij omdat we op een fundamenteel andere manier software ontwikkelen. Deze werkwijze is het resultaat van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Wij leveren te allen tijde een werkende eindoplossing. Hierin zitten in ieder geval de componenten: Product, Dienst en Advies. Indien gewenst bieden wij ook Hosting voor de gemaakte eindoplossing.

Voor partners stellen we het Alan platform ter beschikking, waarmee zij op dezelfde manier hun software ontwikkeling met een factor 100 kunnen versnellen.

Datacollectie en Analyse

Om precies je verliezen en bottlenecks onder controle te houden, om planning van accurate en up-to-date informatie te voorzien, moet al je data samenkomen. Noch Excel, noch enterprise ERP systemen zijn hiervoor het antwoord, je hebt een oplossing nodig die beiden omvat.

Wij hebben de middelen en kennis om het voor elkaar te krijgen. Kjerner software houdt alles bij, wordt het brein achter alle kostenberekeningen en planning. Automatiseer elk niveau van datacollectie en rapportage met Kjerner.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Kjerner.

Contactgegevens

Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
Tel. 015 - 268 26 17
https://www.kjerner.com

Tags: big data, software ontwikkeling