Software ontwikkeling


Producten en diensten van West Consulting

De vraagstukken die West over de jaren heeft ingevuld zijn van zeer uiteenlopende aard, waardoor een breed expertise veld is ontstaan. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van bedrijfskritische en veilige webapplicaties een toenemende rol gespeeld. Het landschap waar West zich in begeeft verandert continu. Daar waar IT in het verleden nog een facilitaire dienst vormde, is dit in toenemende mate de "business enabler" geworden. Dit vereist dat wij met onze relaties actief over hun business vraagstukken meedenken. Of nog beter: relevante kennis op dat vlak kunnen inbrengen. Deze benadering vereist focus. Deze focus stelt West in staat om extra waarde voor de klant te creëren. Wij hebben ervoor gekozen om ons daarom op de volgende “oplossingtoepassingsgebieden” te richten:

  • mobility
  • planning
  • billing
  • business performance

Ons logo symboliseert onze focus op deze vier pijlers, alsmede de rol die West voor u kan spelen in het life-cycle-management van de geboden oplossing. De kern van het beeldmerk symboliseert uw business vraagstuk dat bij ons centraal staat.

Billing

Flexibele facturatiesoftware voor dynamische en complexe prijsmodellen.

Mobiliteit

Ontwikkelen en implementeren van software voor mobiliteitstoepassingen.

Onderhoudsplanning

Dynamische planningssoftware voor condition based en predictive onderhoud.

Bedrijfsautomatisering

Open bedrijfssoftware voor een meer efficiënte en effectievere bedrijfsvoering.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van West Consulting.

Contactgegevens

Vlinderweg 2
2623 AX Delft
Tel. +3115-219-1600
https://www.west.nl

Tags: asset management software, big data, crm, cyber-physical systemen, dms, eim, erp, maatwerksoftware, service management software