Software ontwikkeling


Producten en diensten van TangibleApp

Zoekt u mogelijkheden om met software oplossingen uw huidige businessmodel te versterken? Wilt u een applicatie met een duidelijke toegevoegde waarde voor u en uw klanten, nu en in de toekomst? TangibleApp denkt graag met u mee op strategisch en praktisch niveau en lost uw vraagstukken op. Met een solide technische basis, zakelijk inzicht, flexibiliteit, een krachtig netwerk en ervaring in veel verschillende domeinen kunnen we uw business model scherpstellen, uw huidige oplossingen heroverwegen, een heldere productvisie neerzetten, effectief uw product realiseren en een goede relatie opbouwen.

TangibleApp maakt desktop en multitouch applicaties, apps en websites voor o.a. de volgende sectoren: wetenschap, techniek, overheid, e-commerce, milieu, medisch, defensie, offshore en automobiel.

App ontwikkeling

Wilt u graag een aansprekende app om uw business te versterken, met een duidelijke toegevoegde waarde voor uw klanten?

Zoekt u een betrokken partner die soepel de technologische uitdagingen oplost, de backend ontwikkeld en de integratie verzorgt?

TangibleApp helpt u een helder ontwerp te maken, gebaseerd op uw businessmodel, met precies die functionaliteit die nodig is en vertaald dit effectief in een succesvol resultaat.

IT consultancy

Zoekt u een specialist die u kan helpen om verder te komen met uw technologische ontwikkeling of een taai vraagstuk voor u op kan lossen?

Zoekt u een expert die met u meedenkt en zijn kennis deelt, die uw CIO op niveau kan adviseren of ontlasten, bij zowel strategie als de dagelijkse kwesties?

Wilt u uw team versterken met nieuwe kennis of juist een vastgelopen situatie weer vlot trekken?

Of het nu gaat om nieuwe kansen, bestaande problemen of verbeter mogelijkheden, TangibleApp helpt u graag de situatie te doorgronden, uw vraagstuk helder te krijgen en op te lossen. Met een open blik en luisterend oor, inlevingsvermogen, kennis van zaken, een divers netwerk, probleemoplossend vermogen en gezond verstand komen we efficiënt tot een innovatieve, maar bovenal effectieve, oplossing.

Software applicaties

Zoekt u mogelijkheden om uw klanten nog beter te bedienen?

Wilt u uw product nog succesvoller maken door uw marktkennis te vergroten en uw klanten beter te bedienen? Dit kan door uw processen te stroomlijnen, de kwaliteit te verbeteren en kostbare processen te elimineren, uw klanten werk uit handen te nemen en van de juiste informatie te voorzien op het moment dat ze daar behoefte aan hebben met behulp van uitgekiende software.

TangibleApp maakt effectieve software die is toegesneden op uw business en die van uw klanten, die u mogelijkheden biedt in plaats van beperkingen.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van TangibleApp.

Contactgegevens

Voorstraat 96
2611 JT Delft
Tel. +31 (0)15 21 22 591
https://www.tangibleapp.nl/

Tags: android, applicatie, big data, business intelligence, ios, maatwerksoftware, multitouch applicatie, software ontwikkeling, windows phone