Software ontwikkeling


Producten en diensten van DEMO Consultants

Vastgoedinformatiemanagement

De kernactiviteit van DEMO is vastgoedinformatiemanagement. We adviseren over technisch beheer, vastgoedbeleid, grondexploitatie en financiële performance-analyse. We helpen onze klanten bij het verbeteren van de performance van hun vastgoed. Door te ondersteunen bij het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Door te zorgen dat de kwaliteit van het vastgoed beter aansluit op de wensen van huurders en gebruikers. En door het realiseren van kostenbesparingen bij het in stand houden van het vastgoed. We paren praktijkkennis aan analytisch vermogen. We willen een voorloper zijn op ons vakgebied en werken dus continu om onze kennis up-to-date te houden door zelf nieuwe kennis en instrumenten te ontwikkelen. We implementeren oplossingen direct in software tools. We beschikken over bouwkundige kennis, kennis van regelgeving en kennis van vastgoedeconomie. We hebben ervaring met gebouwinspecties, beleidsadvisering en het ontwikkelen van informatiemodellen en software tools.

Softwareontwikkeling

DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten.

Vastgoed Informatiemanagement

DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten. DEMO maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van software ontwikkeling zoals Microsoft .NET, Ajax, WPF, iOS Object-C en Semantic web.

Advies vastgoed informatiemanagement

DEMO Consultants maakt innovatieve softwareproducten, zoals de Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement met BIM toepassing. Met de RE Suite heeft u volledig inzicht en controle over uw vastgoedinformatie. Met de RE Suite kunt u uw vastgoedinformatie verzamelen, structureren, analyseren en ontsluiten.

DEMO zet de software tools in bij haar eigen adviesdiensten.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van DEMO Consultants.

Contactgegevens

Delftechpark 10
2628 XH Delft
015 - 750 25 20
http://www.demobv.nl

Tags: consultancy, crm, erp, gis, ios, net, software