Consultancy


Producten en diensten van Netic Solutions

Netic Solutions is een deskundige partner in cloudsystemen en virtualisatie. Wij adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren virtuele cloud ICT-oplossingen voor kleine en grote ondernemingen. Onze adviezen zijn helder, onze ontwerpen gedegen. We hebben veel aandacht voor kosteneffectieve ICT-oplossingen waarmee u uw bedrijfsvoering optimaliseert en uw bedrijfsresultaten verbetert, we onderzoeken kritisch wat nodig is en adviseren helder wat beter kan.

Netic Solutions heeft jarenlange ervaring in Auditing en in het implementeren van complexe automatiseringsprojecten. Van Netic Solutions mag u een voortvarende aanpak, heldere afspraken over planning en budget, en een uitstekend eindresultaat verwachten.

Advies, ontwerp, implementatie en beheer van cloudsystemen - virtualisatie

Bent u van plan het komende jaar (een deel van) uw servers te vervangen? Vraag ons eens uit te rekenen of virtualiseren ook voor u een kostenbesparend en efficiencyverhogend alternatief kan zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat virtualisatie ook uw bedrijf ongekende ICT-mogelijkheden biedt. Virtualisatie levert vaak een flinke besparing op en maakt uw onderneming groener. Met virtualisatie maakt u namelijk efficiënter gebruik van uw hardware, bespaart u tot 75% op de kosten voor energie en servers en vereenvoudigt u uw ICT-infrastructuur. Heeft u één of meer server staan, maar wilt u meer applicaties inzetten? Netic Solutions geeft graag aan hoe u met uw bestaande servers uw ICT-mogelijkheden flexibel fors kunt uitbreiden. Middels virtualisatie kunt u ook beter tegen calamiteiten bestand zijn. Terugkeer naar een normale operatie (RTO) duurt geen dagen meer, afhankelijk van de implementatie hooguit een paar uur voor een totale catastrofe. Uw data-verlies (RPO) kan daarbij ook tot een minimum beperkt blijven, mogelijkheden die voorheen slechts voor grote ondernemingen beschikbaar (en betaalbaar) waren.

Servers, netwerken en opslagsystemen - hardware en software

U wilt graag één aanspreekpunt voor uw vitale ICT-Infrastructuur? Netic Solutions kan u de benodigde oplossingen compleet leveren, daarnaast beschikken wij over meer dan 25 jaar relevante specialistische ervaring. Netic Solutions levert hardware en software als onderdeel van cloud- en virtualisatie-totaaloplossingen in combinatie met advies, ontwerp, realisatie en supportdiensten. Hosting op maat, aanvullend maar ook uitwijk, kan onderdeel uit maken van een totale cloudoplossing, private en public oplossingen. Wij leveren onder andere produkten van de volgende fabrikanten:

  • VMware - Cloud- en virtualisatie-software, management oplossingen
  • Veeam - Backup- en management-oplossingen voor virtuele VMware en Microsoft omgevingen
  • Hewlett Packard – Servers, netwerkcomponenten en opslagsystemen
  • Microsoft – Serversoftware, virtualisatie- en managementoplossingen

IT-auditing

Beperk uw risico’s! Afhankelijkheid van ICT-systemen is binnen de meeste bedrijven erg hoog geworden. Een IT-audit kan in de meeste gevallen helpen risico’s in kaart te brengen en van daaruit risico-beperkende maatregelen te nemen. Hoge onverwachte kosten of bedrijfsvoering-verstorende calamiteiten door niet goed werkende systemen kunnen grotendeels voorkomen worden. We gaan graag vrijblijvend met u een gesprek aan om te kijken op welk vlak we u kunnen helpen.

Netic Solutions is gespecialiseerd in auditing van verschillende kwaliteitsaspecten van systemen en infrastructuren. We beschikken over jarenlange ervaring binnen kleine en grote bedrijven, aangevuld met degelijke CISA en Post-Graduate IT-Auditing opleidingen. Mogelijke onderwerpen van onderzoek omvatten onder andere het controleren van technische infrastructuur, functioneren van software-applicaties en managementsystemen, beveiligingsaspecten, hulp bij pakketselectie trajecten, kostenaspecten van ICT-bedrijfvoering.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Netic Solutions.

Contactgegevens

Mijnbouwstraat 8
2628 RW Delft
Tel. 015 - 213 71 36
https://www.neticsolutions.nl

Tags: beveiligingsadvies, cloud, hardware, it-auditing, netwerken, servers, software, storage, virtualisatie