Consultancy


Producten en diensten van Bon-ICT

Door onze jarenlange ervaring met automatisering in de Hotel- en Evenementenbranche levert Bon-ICT meer dan ICT oplossingen alleen. Wij streven ernaar om de kwaliteit van uw volledige automatiseringsomgeving nog beter tot zijn recht te laten komen, door onze gastgerichte mentaliteit met de techniek van ICT te combineren. O.a. door meer aandacht te geven aan de gebruiker, onze pragmatische aanpak en een uitgebreider Service & Support niveau ondersteund door creatieve & innovatieve ICT oplossingen. Dit alles natuurlijk ook ’s avonds en in het weekend.

Advies en installatie MKB ICT oplossingen

Product: Infra en Telecom.

Bon-ICT levert en installeert een volledig scala aan ICT producten voor het MKB. Van werkstations, servers, printers en overige randapparatuur tot internetaansluiting, modem, firewall en VPN verbindingen.

MKB cloudoplossingen als aanvulling op de lokale infrastructuur

Dienst: Cloud / Virtualisatie.

Naast hard- en software voor het MKB levert Bon-ICT o.a. ook domeinregistratie & hosting, online backup en antispam/antivirus, xDSL verbindingen en VoIP. Als Microsoft Office365 Partner leveren en beheren wij tevens de hosted exchange omgevingen van onze klanten.

CRM systemen op basis van VTiger

Dienst: Bedrijfssoftware.

Bon-ICT adviseert en assisteert bij de implementatie van VTiger CRM. Een gratis, volledig open source Customer Relationship Management pakket. Dit uitgebreide pakket stelt u in staat centraal al uw gegevens bij te houden omtrent uw zakelijke relaties, uw offertes en facturen, inkoop en verkoopbeheer, uw voorraad en veel meer. Door onze jarenlange ervaring en directe contacten met de VTiger community zijn wij in staat dit basis CRM product, d.m.v. extra aan te schaffen modules, uit te breiden naar de specifieke wensen van de (beginnende) MKB ondernemer.

ICT consultancy voor het MKB

Dienst: Consultancy , Outsourcing.

Bon-ICT denkt mee over oplossingen, draagt verbeteringen en innovaties aan en beheert de volledige automatiseringsomgeving van onze MKB-klanten. Kortom: één aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde zaken.

ICT Service & Support

Dienst: Outsourcing , Infra en Telecom.

Bon-ICT levert systeem- en netwerkbeheersdiensten voor het MKB. Met onze uitgebreide Remote Monitoring en Management Software beheren wij servers en werkplekken op afstand waardoor wij direct op de hoogte worden gesteld van eventuele storingen en/of problemen en door de vooraf ingestelde supporttools u sneller van dienst kunnen zijn.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Bon-ICT.

Contact gegevens

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Zuster'
Gasthuisplaats 1
2611 BN Delft
(0)15 7600020
https://www.bon-ict.nl

Tags: beheer, cloud, consultancy, crm, email, hardware, maatwerksoftware, mkb, open source, service management software, systeembeheer, telecom, voip, werkplekbeheer