Consultancy


Producten en diensten van Flow Vision Consultancy BV

Reinier Rutten is een kundig project manager die de verschillende belangen, rondom de uitvoering van ICT gerelateerde projecten, productief weet te verenigen.

Optimalisaties en aanpassingen van informatiestromen binnen de organisatie vereisen regelmatig tijdelijke en ad hoc samenwerking van verschillende disciplines. Tijdsdruk, tegenstrijdigheden, wijzigingen in het gewenste resultaat zijn indicatoren dat deze onderlinge samenwerking complexer wordt en er behoefte ontstaat aan structurerende en richtinggevende afstemming.

Reinier heeft veel ervaring in het leiden en begeleiden van expert teams bij ICT-gerelateerde projecten en vraagstukken. In de rol van projectmanager is hij veelvuldig de brug of intermediair tussen de technisch, inhoudelijke experts en de meer extern gerichte commerciële afdelingen. Hij wordt vaak ingeschakeld wanneer implementaties of aanpassingen aan de ICT-backbone, toch meer partijen raakt dan voorzien of bijvoorbeeld wanneer een regulier traject plots een urgente bottle-neck wordt.

Leiden en begeleiden expert teams

Projectmanagement voor ICT-gerelateerde projecten rondom implementaties of aanpassingen aan essentiële ICT-voorzieningen.

  • Coachend leiderschap
  • Procesmatige, structurele werkwijze
  • Meewerkend voorman

Ketenmanagement gericht op beheer ICT-backbone

Ondersteuning bij aansturen ICT-afdelingen voor organisatieonderdelen die in ketenverband een gezamenlijk product of dienst leveren.

  • Keten management a.i.
  • Incident management
  • Verbindend & faciliterend

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Flow Vision Consultancy BV.

Contactgegevens

Machteld van Meterenlaan 2
2628 LR Delft
Tel. 06 - 20 52 70 69
LinkedIn

Tags: ketenmanagement, projectmanagement