Telecom en Infra


Producten en diensten van Ask Roger!

Ask Roger! is een Delfts ICT en Software bedrijf met een tweede vestiging in Houten. We zijn specialist in communicatie systemen, denk hierbij aan telefonie, video en online chat oplossingen. We leveren organisaties telefonieoplossingen met integratie richting Skype, Whatsapp of via web waarbij je direct via de browser kunt chatten, bellen of videobellen. Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in moderne contact centers. Ask Roger! ontwikkelt en levert software oplossingen waarbij CRM/ERP geïntegreerd worden met communicatie systemen. Hierdoor wordt de klant direct herkend en wordt relevante CRM/ERP informatie direct getoond.

Ask Roger! wil voor haar klanten de reismaat zijn in het ontdekken, ontwikkelen en implementeren van ICT oplossingen. Door intelligentie toe te voegen aan standaard producten creëren we oplossingen waarmee bedrijven slimmer kunnen ondernemen.

Advies, implementatie en support van digitale communicatiesystemen

Product: Cloud / Virtualisatie , Infra en Telecom.

Ask Roger! adviseert, levert en beheert communicatiesystemen van Cisco (Communications Manager) en Microsoft Skype for Business. Hierdoor zijn medewerkers optimaal bereikbaar en is men in staat via ieder device vanaf elke locatie te werken. We integreren hierbij ook webchat oplossingen, waarbij bezoekers direct via chat, maar ook video contact krijgen met medewerkers.

Hosted telefonie, chat en video oplossingen

Dienst: Cloud / Virtualisatie , Infra en Telecom.

Ask Roger! levert met haar product (CloudUC365) hosted telefonie, chat en video oplossingen gebaseerd op Cisco en Microsoft technologie. Organisaties kunnen voor een vast bedrag per maand alle moderne functionaliteiten afnemen zonder hiervoor investeringen te doen in hard- en software.

Advies, implementatie en support van netwerkinfrastructuur

Product: Infra en Telecom.

Ask Roger! adviseert, levert en beheert netwerkinfrastructuren (WAN, switching, security, Wireless LAN) op basis van Cisco technologie. Onze specialisten zijn gecertificeerd om complexe netwerkomgevingen te implementeren en te onderhouden. Denk hierbij ook aan diensten als VoIP-Ready scans en Wifi Site Surveys.

Inspiratiesessies, adoptie- en gebruikerstrainingen

Dienst: Opleiding.

Nieuwe technische oplossingen hebben vaak ook veel nieuwe functionaliteiten. Naast dat gebruikers getraind moeten worden hoe ze deze kunnen gebruiken, is het ook erg belangrijk om ze ervan te overtuigen dat het ze helpt hun dagelijkse werk beter en efficiënter te doen. Ask Roger! is gespecialiseerd om gebruikers te inspireren om meer uit hun nieuwe communicatiesysteem te halen en zo efficiënter te kunnen werken.

CRM integratie

Product: Bedrijfssoftware.

Ask Roger! ontwikkelt en levert software oplossingen waarbij CRM/ERP geïntegreerd worden met communicatie systemen. Hierdoor wordt de klant direct herkend en wordt relevante CRM/ERP informatie direct getoond.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Ask Roger!

Contact gegevens

Phoenixstraat 60b
2611 AM Delft
088 - 275 76 00
https://www.askroger.nl/

Tags: crm, erp, netwerken, opleidingen, telecom, voip