Bedrijfssoftware


Producten en diensten van CNOC

CNOC v.o.f. is opgericht in 2000 door twee ingenieurs van de Technische Universiteit Delft. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfsspecifieke software ter ondersteuning van de primaire processen. Informatie toegankelijk maken en het dagelijkse werk op de computer versimpelen staat centraal bij al onze oplossingen. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing voor hun problemen. Door onze brede klantenkring hebben wij kennis van bedrijfsprocessen in vele branches en denken wij proactief mee over ontwikkelingen die onze klanten beter kunnen ondersteunen. Over de afgelopen 15 jaar hebben wij applicaties ontwikkeld en ondersteund voor meer dan 75 klanten. Hieronder grote bedrijven als banken, telecomproviders, universiteiten en kleinere bedrijven.

Detachering

Dienst: Detachering.

Detachering van senior Delphi ontwikkelaars

Hosting en netwerken

Product: Cloud / Virtualisatie, Infra en Telecom.

1A MKB Server: een small business server gebaseerd op open source. De 1A server kan ingezet worden voor bestands- en printerdeling, VoIP telefonie, virusscannen, agenda/email en hosted web apps.

Apps en websites

Dienst: Bedrijfssoftware, Security.

Wij ontwikkelen, implementeren en onderhouden maatwerk software voor situaties waar standaard software niet voorziet. Denk hierbij aan specifieke sales software, complex beveiligd berichtenverkeer, aansturing van machines. De software bestaat uit (web)services, desktopapplicaties, webapplicaties, databases en meestal een combinatie hiervan.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van CNOC

Contactgegevens

Burgwal 47
2611 GG Delft
015-2629648
https://www.cnoc.nl

Tags: delphi, mkb, programmeurs, server, software ontwikkeling, voip