GIS


Producten en diensten van Tremani

Tremani maakt informatie online toegankelijk

We verzamelen en genereren met zijn allen steeds meer informatie, en we willen daar het liefst altijd en overal over kunnen beschikken. Je moet er dus goed over nadenken wat de beste manier is om al die informatie te ontsluiten. En dat is precies waar Tremani goed in is.

Tremani ontwikkelt handige websites, online informatiesystemen en apps. Dat doen we met een enthousiast team van ontwerpers, programmeurs en interactiedeskundigen. We werken aan projecten waarbij gebruikers met een grote hoeveelheid informatie of met complexe informatie werken, waarbij ingewikkelde werkprocessen ondersteund moeten worden of waarbij de informatie voor een bijzondere doelgroep beschikbaar moet zijn. Met een goed ontwerp zorgen we ervoor dat de interface mooi en duidelijk is. En met inzet van de juiste techniek zorgen we dat alles prettig, veilig en betrouwbaar werkt.

Tremani maakt informatie online toegankelijk. Mooi, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Handige websites

Tremani ontwikkelt handige websites. We analyseren uw vraag en geven op basis daarvan advies voor vormgeving, inhoud, structuur en functionaliteit. We maken het grafisch ontwerp en bouwen de website volgens de modernste technieken. Zo krijgt u een website die uw verhaal ondersteunt en die uw gebruikers aanspreekt.

Informatieve apps

Met onze informatieve apps of mobiele websites kunnen mensen ook op hun smartphone over actuele informatie beschikken. Altijd en overal. We zoeken altijd naar handige ondersteunende functies, bijvoorbeeld op basis van de geolocatie.

Online informatiesystemen

Wilt u online informatie beschikbaar stellen of mensen laten samenwerken, bijvoorbeeld voor relatiebeheer, projectmanagement of kwaliteitssystemen? Tremani ontwikkelt informatiesystemen op maat waarmee u uw datastromen en processen kunt ondersteunen. We zorgen voor betrouwbare techniek en een heldere interface.

Functioneel en Interactie-Ontwerp

We ondersteunen softwareontwikkelaars door een Functioneel Ontwerp op te stellen voor de applicatie die ze ontwikkelen. Het FO geeft een beschrijving van alle functies en interacties. Een goed FO kan problemen tijdens de ontwikkeling en draagt bij aan de kwaliteit van het product. Indien gewenst kunnen we op basis van het FO ook het grafisch ontwerp voor de interface verzorgen.

Online toetssysteem

Spinto is een toetssysteem waarmee u via internet toetsen, examens en assessments af kunt nemen. Het is een compleet systeem voor het construeren van toetsen, het beheren van gebruikers, het afnemen van toetsen en het beoordelen van de resultaten.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Tremani.

Contactgegevens

Tanthofdreef 21
2623 EW Delft
015-2840829
https://www.tremani.nl

Tags: applicatie, apps, belastingadvies, cms, consultancy, expert reviews, gebruikerstesten, grafisch ontwerp, interactie-ontwerp, interaction design, juridisch advies, maatwerksoftware, ontwerp, software ontwikkeling, websites