Cloud / Virtualisatie


Producten van diensten van Wim Visser Automatiseringen

Producten en diensten van Wim Visser Automatiseringen

Wim Visser Automatiseringen verzorgt sinds 1996 systeembeheer voor het MKB, ZZP en particulieren, in eerste instantie is het bedrijf opgericht voor het verzorgen van trainingen op gebied van automatisering maar al snel kwam hier verkoop van hard- en software, ontwikkelen van databases, systeembeheer, verzorgen van gebruikers ondersteuning en VOIP oplossingen bij.

Sinds 2011 leveren wij buiten servers op locatie van de klant ook volledige online werkplekken en maken het de klanten hiermee mogelijk over te werken waar men maar wil, of het nu vanuit Nederland of vanuit het buitenland is met de online omgevingen die we bieden kunt u overal uw kantoor omgeving benaderen en beleeft u het systeem op dezelfde manier al wanneer u allemaal in één kantoor aan het werk bent.

Voordeel van de online omgevingen is ook dat ze totaal platform onafhankelijk zijn, wilt u dus bij uw bedrijfsgegevens via een PC, laptop, tablet of smartphone, geen probleem alle apparaten kunnen verbinden met uw online omgeving (onafhankelijk van het besturingssysteem).

Buiten online omgevingen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor traditionele server oplossingen, netwerkoplossingen, computers, laptops, overige hard- en software en VOIP oplossingen. Kortom uw totale kantoor automatisering is bij ons in goede handen.

Wenst u meer informatie, een vrijblijvend advies of heeft u ander vragen neem dan contact met ons op via www.wva.nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-3010020.

WVA

Dienst: Cloud / Virtualisatie , Infra en Telecom.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Wim Visser Automatiseringen.

Contactgegevens

Vlinderweg 2
2623 AX Delft
015 - 30 100 20
https://www.wva.nu

Tags: hosted exchange, office 365, online omgevingen, systeembeheer