Bedrijfssoftware


Producten en diensten van 9to5

9to5 is een software development bedrijf gevestigd in Delft. We ontwikkelen op maat ontworpen apps voor verschillende platformen (Android, iOS en web).

9to5 onderscheidt zich van andere ontwikkelaars door het gehele ontwikkeltraject in-house aan te bieden. Van het uitdenken van het designconcept en het bouwen van de API en backend, tot het vormgeven van de user interface en het betàtesten van uw app. Bovendien kan 9to5 u zo nodig ondersteunen met het onderhouden en optimaliseren van de app nadat deze is gelanceerd.

Door dit ontwikkeltraject geheel in-house aan te bieden worden er minder fouten gemaakt en wordt het proces versneld. Deze ontwikkelmethode wordt mogelijk gemaakt door een brede expertise op gebied van mobiele techniek en design.

Daarnaast worden cliënten bij 9to5 altijd direct in contact gebracht met een ontwikkelaar, zonder tussenkomst van overbodige sales- of projectmanagers. Door dit directe contact kunnen de ontwikkelaars bij 9to5 actief met de klant meedenken om die ideeën zo effectief mogelijk vorm te geven.

Het eindresultaat is een snelle oplevering van een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke app, dat aan alle wensen van de klant voldoet.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van 9to5.

Contactgegevens

Frederik Matthesstraat 30
2613 ZZ Delft
https://www.9to5.software

Tags: bedrijfssoftware, software ontwikkeling